Velkommen til nye Mailia!

Her finner du alt du trenger å vite om viktige endringer på Mailia per 15. desember 2021.

Som tidligere kommunisert, gjør vi per 15. desember noen viktige endringer på Mailia. Dette innebærer en rekke forbedringer, samtidig som vi endrer pris og vilkår på tjenesten.

Merk at du vil måtte registrere betaling på nytt, og det er derfor viktig at du leser informasjonen nedenfor nøye.

Mailia er en uavhengig norsk mailtjeneste uten annonser, og vi bruker ikke data om deg til kommersielle formål. Vi ønsker å tilby en premium mailtjeneste for fremtiden, og investerer videre for å kunne utvikle tjenesten.

Den 15. desember kom Mailia i ny drakt og med ny webmail. Den nye mailen er oppdatert med nyeste standard for brukervennlighet og ikke minst sikkerhet. Du finner den her!

Vi har flyttet alle mailkontoer til nye servere hos en leverandør som er spesialist på drift av mailsystemer. Dette forventer vi at vil gi god stabilitet og høy oppetid, samt bedre håndtering av spam over tid. I tillegg har alle kunder nå fått hele 15 GB lagringsplass på sin mailkonto.

Med de nye systemene på plass, kommer vi også til å åpne for support over telefon fra februar 2022. Her blir det også mulighet for hjelp via fjernstyring (TeamViewer). Mer informasjon om dette kommer senere!

Endring av pris, betaling og vilkår

Ettersom vårt nye system også har en ny betalingsløsning, må du legge inn et betalingskort på nytt før utløpet av nåværende abonnementsperiode.

Dette kan du gjøre i den nye webmailen vår, ved å klikke på «Innstillinger» og deretter «Min konto».

Ettersom ditt nye abonnement vil begynne å løpe fra den dagen du registrerer betalingskortet, vil vi anbefale deg å vente til rett før abonnementet utløper. Vi sender deg naturligvis påminnelse om dette til din mail før ditt abonnement utløper.

Alle fornyelser ble forsøkt gjennomført frem til 14. desember. Under «Min konto», finner du status for ditt abonnement. Dersom du hadde et abonnement som utløp mellom 15. desember og 14. januar, har vi flyttet fristen for å registrere et betalingskort til 15. januar slik at du skal få bedre tid på deg. Du kan se når ditt abonnement utløper ved å logge inn i webmailen og klikke på «Innstillinger» og deretter «Min konto».

Merk at vi dessverre ikke har mulighet til å tilby sms-betaling på den nye løsningen. Dersom du har benyttet sms-betaling hos oss, må du derfor registrere et betalingskort i den nye webmailen.

Vi endrer samtidig prisen på abonnementer på Mailia, og de nye prisene er kr 89 per måned, kr 499 per halvår eller kr 990 per år.

I denne sammenheng har vi også oppdatert våre standard vilkår for tjenesten. De nye vilkårene kan du finne her.

Vi sletter nå gamle mailer fra spam- og papirkurv-mappene

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra kunder som ikke liker at mappene for spam og slettede mailer fyller seg opp. Fra 15. desember vil derfor alle mailer som er mer enn 30 dager gamle og som ligger i mappene for spam/junk eller papirkurv/slettede elementer bli automatisk slettet med permanent virkning. Det er derfor viktig at du fra denne dato ikke benytter disse mappene til å oppbevare viktige mailer.

Hos Mailia får du tilgang til en meget god mailtjeneste:

  • Hurtig og god kundeservice på norsk (snart også per telefon og med fjernstyring!)
  • Modernisert webmail tilpasset PC/Mac og mobile enheter
  • 15 GB lagringskapasitet
  • Vi tar personvern på alvor, og selger ikke data fra din mailboks eller bruker den til kommersielle formål
  • Vi sørger for god sikkerhet og back-up av din mail; ta kontakt dersom uhellet skulle være ute!
  • Vi fortsetter å utvikle tjenesten!

Lurer du på noe? Nedenfor har vi samlet de vanligste spørsmål og svar!

 

Vi forstår at dette var mye informasjon. Det viktigste å få med seg er at du må legge inn et betalingskort på din konto før abonnementet ditt utløper. Dette gjøres under «Min konto» i den nye webmailen etter den 15. desember.

Som tilbyder av en mailtjeneste er det viktig at vi holder våre systemer oppdatert til en hver tid. Dette gjør blant annet at vi kan sikre oss best mulig mot sikkerhetstrusler der ute. I det daglige gjøres dette uten at du merker noe til det, men av og til kreves det litt større oppgraderinger (slik som nå). I praksis vil ikke endringen være så stor; men du vil nok merke at webmailen blir seende litt annerledes ut.

Ja, du kan fortsatt bruke mailen via mailprogram eller app på mobilen.

Alle endringer på ditt abonnement og betaling gjøres i webmailen. Når du har logget deg inn, skal du klikke på «Innstillinger» og deretter «Min konto».

Flyttingen til nye servere er nå gjennomført!

På Mailia har vi kunder med syv ulike domener som f.eks. @start.no og @combitel.no. Frem til nå har disse tjenestene kjørt på to separate systemer og det har også vært noe ulike priser av historiske årsaker. Nå samler vi alle disse mailkontoene og harmoniserer også prisene. For de fleste kunder innebærer det ingen endring på pris, men noen vil få en mindre justering som følge av endringen.

Du er velkommen til å kontakte oss i Mailia Support med dine spørsmål (følg linken nedenfor).

Merk at vi dessverre har noe lenger svartid enn normalt om dagen på grunn av endringene som gjennomføres.

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?

Mailia.no benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer